Concentración de repulsa

Empatia, dolor, fàstic, impotència, ràbia, VERGONYA. Tot és poc en comparació a tot el que sentim les dones hui. Ens hem vist, una altra vegada, traïdes per tu: Justícia.

Ens has tornat a vendre al teu sistema patriarcal, el que ens mata, oprimix i menysprea.

Ens has tornat a demostrar que eres misògina en representació dels fills de la teua amiga Societat.

T’oblides que més del 50% de la societat som dones. A estes animes a denunciar però quan ho fan les poses en dubte. A aquelles que no ho fan les qualifiques de covards i dius que no seria per a tant. A aquelles que són fortes i valentes, per a plantar cara, per desgràcia, les maten abans que tu. A aquelles que no es resistixen i al final se sotmeten davant de 5 hòmens que l’assetgen en primer lloc, després la VIOLEN en repetides ocasions i per últim la deixen tirada com un drap, com sempre, benvolguda Justícia, les fas culpables (i sí això és un assassinat social).

Hauries de plantejar-te que tu, gran suposada defensora de la dona, estàs posant-te al costat de l’enemic. Preocupa’t perquè aquest és el nostre moment, estem més unides que mai contra tu, Justícia, i contra els teus amics Patriarcat i Societat perquè, com molt bé va dir una companya: “la justícia no està cega, està cara el sol”. Dit açò, germana, jo sí et crec.

Candela Cardona, 2n Bat B

Esta entrada fue publicada en Activitats. Guarda el enlace permanente.